TRX GTC - Group Training Course

Schrijf de eerste review van dit product

De TRX GTC gaat verder op de kennis van de TRX Suspension Training Course en biedt u de kennis en vaardigheden om succesvol groepstrainingen met de TRX Suspension Trainer te verzorgen.


Korting:  • 15% bij aankoop van twee cursussen

  • 20% bij aankoop van drie cursussen


Kan ook gecombineerd worden met andere cursussen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 249,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

TRX Group Training Course - GTC - (Master)

Vervolg jouw TRX traject. Breid je kennis en vaardigheden uit op het gebied van groepstraining met deze acht uur durende cursus. Je bouwt in deze praktische cursus verder op fundamentele kennis en vaardigheden van voorgaande TRX cursussen en bent na afloop in staat om hoogwaardige groepstrainingen te verzorgen. 


Na voltooiing van deze cursus, ben je in staat om:

  • Specifieke TRX kennis en vaardigheden toe te passen om hoogwaardige groepstrainingen te verzorgen.
  • Complexe groepen te managen en tegelijkertijd een leuke en gepersonaliseerde ervaring te bieden aan deelnemers van alle niveaus.
  • Het verzorgen en ontwikkelen van Suspension Training workouts bestaande uit twee verschillende formatten:
    • TRX Strong: een op spierkracht-gebaseerde training.
    • TRX Fit: een high-intensity interval training.

 

Vereisten:

Het succesvol voltooien van de TRX Suspension Training Course (STC) raden wij aan. Er wordt namelijk uitgegaan van voorkennis met betrekking tot het gebruik van de TRX Suspension Trainer. Het is echter geen eis om deze cursus te hebben voltooid. 


Wat ontvangt u bij deze cursus?

U ontvangt allereerst op de cursusdag een hardcopy TRX Group Training Course handleiding, waardoor u altijd kunt terugblikken op de opgedane kennis in deze cursus. Nadat u met succes heeft deelgenomen aan de cursus ontvangt u een digitaal certificaat. Ten slotte ontvangt u bij voltooiiing van deze cursus van TRX Nederland en Transatlantic Fitness altijd 15% korting op alle Trigger Point, Dynamax, RockTape en Powerbands producten op: www.transatlanticfitness.nl. 

 

Korting?

Wilt u met 3 of meer mensen de cursus volgen? Dan ontvangt u 20% korting! Ideaal voor sportscholen die met het team graag TRX trainingen willen verzorgen. Bij deelname van 2 personen is deze korting 15%. De korting wordt automatisch verrekend op onze website. 

 

LET OP:  Alle verdere informatie wordt persoonlijk verstrekt in de week voorafgaand aan de opleidingsdag. De inschrijving sluit 5 dagen voor de cursusdatum. 
 

  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: TRX GTC - Group Training Course

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.