TRX RIP Trainer

De TRX Rip Training Basic Kit is zeer geschikt om roterende bewegingen te versterken. Trainen met de Rip Trainer is altijd in 3D. Met de Rip Trainer kunnen daardoor sportspecifieke bewegingen goed worden getraind. Ook ideaal voor fysiotherapie.


Leveringstijd 3 - 5 werkdagen
Verzendkosten: € 6,90  

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 199,95

Productbeschrijving

Details

TRX Rip Trainer

Bij TRX Rip Training ligt de focus op roterende kracht, op stabilisatie, coördinatie en het verbeteren van de stofwisseling. Bij elke oefening worden de onderste en bovenste spierketens via de core met elkaar verbonden, je ontwikkelt hierbij meer spieren dan met traditionele krachttraining.

De TRX Rip Trainer gebruikt een weerstandskoord om een variabele en onevenwichtige massa te creëren die de ontwikkeling van core-kracht, explosieve kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen ondersteunen door middel van bewegingspatronen die verwant zijn aan alledaagse activiteiten en sport.

De Rip Trainer is gemakkelijk te dragen en kan gebruikt worden door vrijwel iedereen, op welke locatie dan ook, door het aan elke vastgezette bevestigingspunt te bevestigen.

De TRX Rip Trainer Basic Instant Video Download is een 20 minuten durende les die complete handleidingen voor installatie en gebruik biedt alsook een reeks oefeningen die het gehele lichaam behandelen. Dit pakket bevat ook een 25 pagina tellende, 18 oefening bevattende trainingsgids, een beschermend deuranker schuim en een lichtgewicht draagtas.

Het product bevat:

  • TRX Rip Trainer
  • Medium Resistance Cord met Beschermende Nylon Omhulsel
  • Rip Deuranker
  • Draagtas
  • Rip Basic Training Instant Video Download
  • Rip Basic Training Trainingsgids
  • Karabijnhaak
  • Veiligheidsriem
 
Bas Hollander over TRX Rip Training: "In vrijwel alle dagelijkse en sportieve activiteiten dienen we roterende krachten te ontwikkelen of te controleren. Als Personal Trainer probeer ik vaak naar manieren te zoeken om deze activiteiten te vertalen naar een fitnesstraining. Pas als de fitnesstraining functioneel van aard is, heeft deze effect op de kwaliteit van bewegen tijdens dagelijkse of sportieve activiteiten. In fitnesscentra vind ik echter te weinig apparaten of producten die specifiek gericht zijn op rotatie of die deze krachten ontwikkelen door alle bewegingensvlakken te gebruiken. De RIP Trainer is het eerste product dat ik met al mijn klanten kan gebruiken om roterende kracht te ontwikkelen en te leren beheersen en zo een vertaalslag te maken naar hun dagelijkse en sportieve activiteiten. Omdat de Rip Trainer eenvoudig te verstellen is, is deze ook nog eens geschikt voor iedereen met wie ik werk.”

 

Beoordelingen

Nieuwe core ervaringReview by Anna
De Rip Trainer is mijn nieuwste TRX aanwinst en samen met mij suspension trainer is het voor mij de complete work out. De Rip Trainer geeft een extra dimensie aan core training en laat je lekker zweten! (Geplaatst op 23-12-2013)

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: TRX RIP Trainer

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.