TRX Rip Trainer + Xmount

Schrijf de eerste review van dit product

De TRX Rip Training Basic Kit is zeer geschikt om roterende bewegingen te versterken. Trainen met de Rip Trainer is altijd in 3D. Met de Rip Trainer kunnen daardoor sportspecifieke bewegingen goed worden getraind. Ook ideaal voor fysiotherapie. Nu samen met de TRX Xmount om de Rip Trainer direct te verankeren en aan de slag te gaan.


Leveringstijd 1 - 2 werkdagen
Verzendkosten: € 6,90

Normale prijs: € 244,80

Special Price € 234,90

Productbeschrijving

Details

TRX Rip Trainer

Bij TRX Rip Training ligt de focus op roterende kracht, op stabilisatie, coördinatie en het verbeteren van de stofwisseling. Bij elke oefening worden de onderste en bovenste spierketens via de core met elkaar verbonden, je ontwikkelt hierbij meer spieren dan met traditionele krachttraining.

De TRX Rip Trainer gebruikt een weerstandskoord om een variabele en onevenwichtige massa te creëren die de ontwikkeling van core-kracht, explosieve kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen ondersteunen door middel van bewegingspatronen die verwant zijn aan alledaagse activiteiten en sport.

De Rip Trainer is gemakkelijk te dragen en kan gebruikt worden door vrijwel iedereen, op welke locatie dan ook, door het aan elke vastgezette bevestigingspunt te bevestigen.

De TRX Rip Trainer Basic Instant Video Download is een 20 minuten durende les die complete handleidingen voor installatie en gebruik biedt alsook een reeks oefeningen die het gehele lichaam behandelen. Dit pakket bevat ook een 25 pagina tellende, 18 oefening bevattende trainingsgids, een beschermend deuranker schuim en een lichtgewicht draagtas.

Het product bevat:

 • TRX Rip Trainer
 • Medium Resistance Cord met Beschermende Nylon Omhulsel
 • Rip Deuranker
 • Draagtas
 • Rip Basic Training Instant Video Download
 • Rip Basic Training Trainingsgids
 • Karabijnhaak
 • Veiligheidsriem
 • De TRX Xmount is een stevige en discrete oplossing. Met een omvang van 11,5cm in diameter, bevestigt het zich aan elke muur, plafon stevige balk en ondersteunt het alle TRX Suspension Trainer modellen. Dit product bevat twee schroeven .

  De maximale hoogte voor het gebruik van de TRX Home Suspension Trainer Kit met de TRX Xmount is 2,90 meter.

  De maximale hoogte voor het gebruik van de TRX Pro Suspension Trainer Kit (incl. de Extender) met de TRX Xmount is 3,80 meter.

  Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen 2,1 en 2,7 meter aan.

  Dit product is ook een perfecte verankering oplossing voor het gebruik van de TRX Rip Trainer.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: TRX Rip Trainer + Xmount

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.