TRX HOME 2

De TRX Home 2 is  geschikt om thuis of op reis te gebruiken, mede door het bijgeleverde deuranker en de Personalized Training App


Leveringstijd 1-2 werkdagen


Verzendkosten: € 6.90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 199,95

Productbeschrijving

Details

 

De TRX HOME 2

TRX Suspension Training ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem bepaal je helemaal zelf de intensiteit van het trainen door simpelweg je lichaamspositie aan te passen. De HOME versie is perfect geschikt voor thuisgebruik.
 

Inhoud

TRX Suspension Trainer:

Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht (700 gram) en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem kan je de capaciteit uitbreiden of beperken naar behoefte van de training.

TRX startersgids:

Installatie instructies zodat je met een goede start begint, en een compacte gids met work-outs zodat je kan blijven trainen.

Zes digitale video work-outs:

30 minuten total body: Dertien oefeningen, inclusief drie stretchbewegingen, uitgevoerd in 60-seconde sets met 30 seconden rust tussen elke oefening. 15 minuten borst en rug: Zes oefeningen welke op een rustige, gecontroleerde en gevarieerde manier worden uitgevoerd. 15 minuten armen en schouders: Zes oefeningen met gevarieerde tempo’s voor het optimal trainen van je armen en schouders. 15 minuten benen en heupen: Zes oefeningen om balans en kracht te verbeteren. Ook wordt het risico op blessures verminderd. 15 minuten core: Zes oefeningen welke gericht zijn op de spieren die de wervelkolom en de core stabiliseren en versterken. 15 minuten stretch: Zes oefeningen voor na de work-outs. Deze oefeningen worden gebruikt om lichaam te laten afkoelen alsmede om de spanning van de spieren af te halen.
Deze work-outs zijn ook in PDF-bestanden beschikbaar en zijn te printen.

TRX deurhanger:

Zorg dat je altijd veilig traint. Voordat je start, plaats de deurhanger “Work-out in progress”  aan je deur.

TRX polsband:

Laat je vrienden zien hoe jij traint wanneer je deze TRX polsband draagt.

TRX Suspension Anchor:

Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, klimrek, etc...

Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen 2,1 en 2,7 meter aan.

TRX deuranker:

Door het handige deuranker, is het mogelijk om thuis te trainen. Het anker past op elke deur.

TRX opbergtas:

Neem je TRX Suspension Trainer banden overal met je mee in deze handige opbergtas.
 

Wat is TRX Suspension Training:

De TRX Suspension Traininer is het originele, 'best-in-class' work-outsysteem wat gebruik maakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht om honderden oefeningen uit te kunnen voeren. Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen.
  

Hoe krijgt u gratis toegang tot de digitale inhoud met vele real-time oefeningen en set-up & use:

  1. Ga naar https://mylocker.trxtraining.com
  2. Klik op 'sign up now'
  3. Vul uw gegevens in
  4. U bent nu ingelogd op 'mylocker'
  5. Klik links in het hoofdmenu op 'Redeem a Token'
  6. Vul de code in die in uw TRX HOME Suspension Training Kit zit
  7. Vul uw serialnumber in die te vinden is op de Suspension Trainer onder het rubberen TRX logo boven de handvatten. Schuif het logo omhoog, waaronder u een hologram vindt met de code. Let op: onder één van de twee rubberen TRX logo's zit het hologram. De 0 is een 'nul' een geen letter 'O'. Vul de 13 tekens in zonder spatie.

  

Beoordelingen

Handig, snel en efficientReview by Anna
Sinds jaren ben ik TRX fan en ik ben nog steeds intens blij met het resultaat. Het is een goede manier om snel en efficient te trainen, thuis of in de sportschool. Een beetje hulp van een DVD of trainer is zeker aan te raden, maar dit product is zeker een "must-have"!!! (Geplaatst op 23-12-2013)

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: TRX HOME 2

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TRX Xmount

TRX Xmount

€ 44,95